Restaurant

RÅDHUSKØKKENET

Klassisk dansk

Vi glæder os til at byde Dem indenfor i vore lokaler, hvor vi håber, De vil føle Dem sat tilbage i tiden,
til dengang ”Laura stod i køkkenet hos familien Varnæs”.

Rådhuskøkkenet har sine rødder i det klassiske, danske køkken.
Her tilberedes maden fra bunden, med respekt for sæsoner, traditioner og håndværket.
Vi bruger, så vidt muligt, lokale råvarer, og genskaber stemningen fra dengang,
de traditionelle danske retter blev skabt, og hvor økologien var for alle.

Vi TILBYDER

Morgenmad

Vi serverer morgenmad alle hverdage kl. 07.00-10.00 & weekender samt helligdage kl. 08.00-11.00

Pris pr. person kr. 100,-

Bordbestilling anbefales

Vi TILBYDER

BRUNCH

Vi serverer et stort lækkert brunch ta’ selv bord lørdag og søndag kl. 10.00-13.00

Rundstykker og forskellige slags brød fra vores lokale bager
Pålægsfad med passende tilbehør
Sild og karrysalat
Tunmousse med sprød salat og rødløg
Ostebrædt med spændende tilbehør
Marmelader og nutella
Skyr og yoghurt med drys og toppings
Mini omeletter med forskelligt fyld
Blødkogte æg (serveres ved bordet)
Brunchpølser med ketchup og sennep
Lun leverpostej med svampe og bacon
Frikadeller med brasede kartofler og løg
Tærter med grøntsager og/eller kød
Pandekager med granatæbler
Dagens sødt
Frisk frugt
Juice, kakao, mælk, kaffe og te ad libitum

Pris pr. person kr. 179,-

Bordbestilling anbefales

Vi TILBYDER

FROKOST

Serveres alle hverdage samt lørdage fra kl. 11.00-15.00

Frokostbuffet med pålæg, sild, dagens forret, salatbar, 2 lune retter, ost og sødt kr. 149,- (Kun hverdage fra kl. 11.00–13.30)
Frokosttallerken med pålæg, sild, laks, dagens forret, 1 lun ret, ost og sødt kr. 149,-
Fisketallerken med sild, laks, torsk, skaldyrssalat, ost og sødt kr. 169,-
Pariserbøf med klassisk garniture kr. 129,-
Dagens salat med kylling, osteflager og dressing kr. 129,-
Rejemad på groft brød med citron og mayonnaise kr. 85,-
Klassik ostemad pyntet med peberfrugt kr. 59,-
Ostetallerken med spændende tilbehør kr. 75,-
Gateau Marcel med vaniljeis og frugt kr. 75,-
Coupe Danmark – en skøn klassiker – vaniljeis med chokoladesovs kr. 75,-

Bordbestilling anbefales

Vi TILBYDER

Aften
Á la carte

Serveres alle hverdage samt lørdage fra kl. 17.30-21.00

FORRETTER
Køkkenet har sammensat 3 forretter fra buffet – fisk/skaldyr – kød – grønt kr. 75,-
God klassik løgsuppe med ostebrød kr. 75,-
Laks på 3 måder, hjemmegravad med sennepsdressing, tatar, stegt serveret med agurkecreme kr. 75,-
Bresaola på grillet squash serveret med estragoncreme kr. 75,-

Alle forretter er inkl. Brød, smør og tapenade


HOVEDRETTER
Als schnitzel med sprød bacon, pølser, grønt, pommes frites og paprikasauce
Kalvesteak med pesto, røget skinke, grønt, kartofler og rødvinssauce
Kylling, som de laver den i Gråsten, med grønt, rodfrugter og sauce
Braiseret gris som mormor lavede det, med grønt, kartofler og sauce
Torsk med grønt, lidt sprødt, kartofler og sennepssauce

Alle hovedretter pr. stk. kr. 185,-


OST OG 
DESSERTER
Køkkenet har sammensat 3 desserter fra buffet med noget sprødt, sødt og blødt kr. 75,-
Ostebræt med spændende tilbehør fra buffet kr. 75,-
Pandekager med frugt, is og sorbet kr. 75,-
Gateau Marcel med is og frugt kr. 75,-
Coupe Danmark – en skøn klassiker – vaniljeis med chokoladesovs kr. 75,-


MENU
Rejer flamberet i sambuca med fennikel og fløde
Oksemørbrad flamberet i cognac med sprøde grøntsager
Pandekager flamberet i likør med cremet is

3 retter kr . 369,-

VI FLAMBERER ALT UNDTAGEN REGNINGEN

Bordbestilling anbefales

Vi TILBYDER

BØRNEMENUKORT

Serveres mandag-lørdag

Pølser med pommes frites
Frikadeller med grønt, kartofler og sovs
Kylling med grønt, pasta og flødesovs
***
Vaniljeis med chokoladesauce
Pandekager med is
Dagens kage med is

2 retter kr. 99,-

Bordbestilling anbefales

Vi TILBYDER

4-retters Nytårsmenu 2019

Skal bestilles inden den 28. december 2019 og afhentes mellem kl. 11.00-14.00 den 31. december 2019

Alt har en ende, det har 2019 også, så nyd årets sidste dag med denne menu:

 

FORRET: Laks på 3 forskellige måder 
Tatar
Gravad 
Stegt
Serveret med cremet agurkesalat, kuvertbrød, smør og tapenade

HOVEDRET 
Kalvefilet med serranoskinke dertil svampesauce, pommes Anna og grøntsager

OST
Brie bagt i filodej med solbærsyltetøj

DESSERT

Profiteroles med mørk chokolade, hvid chokolade panna cotta og frugtsalat med råcreme

Der vil være salg af forskellige vine og værtindegaver til gode priser.

Pris pr. person kr. 300,-

Vi TILBYDER

børne Nytårsmenu 2019

Skal bestilles inden den 28. december 2019 og afhentes mellem kl. 11.00-14.00 den 31. december 2019

Alt har en ende, det har 2019 også, så nyd årets sidste dag med denne menu:

 

FORRET:
Spyd med minifrikadeller, forskelligt grønt samt dip

HOVEDRET 
Kalvefilet med serranoskinke dertil svampesauce, pommes Anna og grøntsager

OST
Bruchetta med ost, skinke og tomat 

DESSERT

Profiteroles med mørk chokolade, hvid chokolade panna cotta og frugtsalat med råcreme

 

Pris pr. person kr. 150,-

TIL DE SMÅ

Børn under 12 år kan nyde vore ta’ selv borde til halv pris.

kaffe - kage

DRIKKE
Te kr. 30,-
Espresso kr. 25/30,-
Sort kaffe kr. 30,-
Cappucino kr. 35,-
Latte macchiato kr. 35,-
Café latte kr. 35,-
Espresso macchiato kr. 30,-
Chocciato kr. 35,-
Varm kakao med flødeskum eller skumfiduser kr. 40,-
Chai latte – vanilla kr. 35,- 
Sirup shot – vanilje/karamel/saltkaramel kr. 5,- 
Ryesminde most 25 cl, solbær – hyldeblomst – rabarber – æble kr. 30,-
Fadøl fra Fuglsang kr. 30/45,-
Flaske øl fra Kronenbourg Blanc eller Heineken  kr. 45,-
Gin/tonic – Rom/cola – Vodka/juice – Irish coffee. Pr. Stk. 55,- 2 for kr. 100,-

KAGE
Dagens konditor kage, flere forskellige slags kr. 38,-
Gl. dags æblekage med makroner, æblegrød og flødeskum kr. 38,-
3 kransekagestykker kr. 36,-
Fyldte chokoladestykker: 3/6/9 stk. kr. 36/60/90,-
2 halve boller med smør kr. 22,-
2 halve boller med ost kr. 40,-

 

Vi TILBYDER

SMØRREBRØD

Serveres alle hverdage fra kl. 11.00-14.00 – ved forudbestilling senest dagen før.

Tilbydes også ud af huset med afhentning indtil kl. 17 – kun ved forudbestilling senest dagen før. 

Tjener Boldt

To slags sild og karrysalat.

75,-

Elisabeth

Rejemad m. hjemmegjort
mayonnaise og citron.

95,-

Viggo Skjold Hansen

Røget laks m. røræg.

85,-

Hans Christian Varnæs

Æg og rejer m. mayonnaise.

85,-

Kristen Skjern

Fiskefilet m. remouladesovs og citron.

75,-

Hr. Schwann

Roastbeef m. remoulade
og ristede løg.

75,-

Røde

Leverpostej m. bacon og champignon.

65,-

Doktor Louis Hansen

Saltkød, leverpostej, rødløg og sky.

75,-

Fede

Flæskesteg m. rødkål og syltede agurker.

75,-

Maude

Hamburgerryg m. italiensk salat.

65,-

Agnes

Spegepølse, remoulade og bløde løg.

65,-

Laura

Rullepølse, løgringe og sky.

75,-

Enkefru Fernando Møghe

Gammelost m. løg og sky.

75,-

Lærer Andersen

Blå ost m. løgringe og æggeblomme.

75,-

Misse Møghe

Ostemad.

75,-

Gitte Graa

Camembert frites m. syltetøj.

75,-

★ ★ ★ ★ ★

"Det skal bare ses og opleves - noget man husker."

Connie Olson Møller

Gæst på DET GAMLE RÅDHUS

ÅBNINGSTIDER I RECEPTIONEN