mandag07:00 - 22:00

VELKOMMEN TIL DET GAMLE RÅDHUS

Vi glæder os til at byde Dem indenfor i vore lokaler, hvor vi håber,
De vil føle Dem sat tilbage i tiden, til dengang hvor ”Laura” stod i køkkenet hos familien ”Varnæs”.

Vi genskaber stemningen fra dengang, de klassiske danske retter blev skabt, og hvor økologien var for alle.

 

I forbindelse med Sønderjysk Gourmetuge 2017 fik vi besøg af TV Syd - Se indslaget her


 

 

Vi fejrer forårets komme!

Vi er i forårshumør, og derfor vil vi give vores gæster et ganske særligt tilbud.
Fra mandag den 6. marts kan De nyde vores eksklusive 10 retters gourmetmenu,
serveret som ta’ selv bord, for kun 199,- (normalpris kr. 295,-)

Forårsprisen gælder søndag til torsdag måneden ud og kun ved forudbestilling. Læs mere om gourmetmenuen her.


Påskens 10 retters gourmet ta' selv bord

10.-17. april fra kl. 18
I påsken har vi fokus på klassiske påskespecialiteter,
når vi sammensætter vores 10 retters gourmet ta' selv bord.

De kan se frem til forretter, hovedretter, oste og efterretter, der afspejler sæsonen og højtiden.

Kr. 295,- pr. person
Bordbestilling anbefales
Bestil bord her
 

Arrangementer på DET GAMLE RÅDHUS

Vi har løbende spændende arrangementer og events i kalenderen
Udgangspunktet er lækker hjemmelavet mad, mens anledningen varierer. 

Vi tager afsæt i både lokale festligheder og folkekære højtider og traditioner.
De kan se de aktuelle arrangementer her

 


Alle er velkomne på DET GAMLE RÅDHUS.
Der er en lift til kørestolsbrugere, som giver adgang til
restaurationen, og vi har naturligvis handicapvenlige toiletter.

Vi råder desuden over privat parkeringsplads, med handicapparkering samt ladestik til elbil.

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag07:00 - 22:00
Tirsdag07:00 - 22:00
Onsdag07:00 - 22:00
Torsdag07:00 - 22:00
Fredag07:00 - 22:00
Lørdag08:00 - 22:00
Søndag08:00 - 22:00


Vi tilbyder

Morgenmad ta' selv bord kl. 7-10 på hverdage.
Weekendbrunch kl. 8-14 i weekender og på helligdage.
Frokost ta' selv bord kl. 11-14 på hverdage.
Smørrebrød kl. 11-18 alle dage.
Efter kl. 18, ud af huset, ved forudbestilling
Retter fra spisekortet kl. 18-22 alle dage
(på andre tidspunkter efter aftale).
Kaffe og kage kl. 11-22 alle dage.

Køkkenet modtager bestillinger indtil kl. 20.30.


 

Påskefrokost

13
apr 2017
torsdag

--- Kl. 11-14 ---

Stort påske ta' selv bord

Tre slags sild og karrysalat
Gravad laks med rævesovs
Halve æg med rejemousse
Hønsesalat med bacon og asparges
Stenbiderrogn med creme fraiche og rødløg
Skidne æg i sennepssovs
Lammefrikassé
Grillet lammekølle med persille og hvidløg
Helstegt gråstener kylling med skysovs og rabarberkompot
Svineskank med søde løg og sennep

Citronfromage med flødeskum
Gammeldags æblekage

 

Kr 249,- pr. person

Bordbestilling er nødvendig.

BESTIL BORD
apr13

Påskefrokost

Kl. 11-14

Påskefrokost

13
apr 2017
torsdag

--- Kl. 11-14 ---

Stort påske ta' selv bord

Tre slags sild og karrysalat
Gravad laks med rævesovs
Halve æg med rejemousse
Hønsesalat med bacon og asparges
Stenbiderrogn med creme fraiche og rødløg
Skidne æg i sennepssovs
Lammefrikassé
Grillet lammekølle med persille og hvidløg
Helstegt gråstener kylling med skysovs og rabarberkompot
Svineskank med søde løg og sennep

Citronfromage med flødeskum
Gammeldags æblekage

 

Kr 249,- pr. person

Bordbestilling er nødvendig.

BESTIL BORD
apr14

Påskefrokost

Kl. 11-14

Påskefrokost

14
apr 2017
fredag

--- Kl. 11-14 ---

Stort påske ta' selv bord

Tre slags sild og karrysalat
Gravad laks med rævesovs
Halve æg med rejemousse
Hønsesalat med bacon og asparges
Stenbiderrogn med creme fraiche og rødløg
Skidne æg i sennepssovs
Lammefrikassé
Grillet lammekølle med persille og hvidløg
Helstegt gråstener kylling med skysovs og rabarberkompot
Svineskank med søde løg og sennep

Citronfromage med flødeskum
Gammeldags æblekage

 

Kr 249,- pr. person

Bordbestilling er nødvendig.

BESTIL BORD
apr15

Påskefrokost

Kl. 11-14

Påskefrokost

15
apr 2017
lørdag

--- Kl. 11-14 ---

Stort påske ta' selv bord

Tre slags sild og karrysalat
Gravad laks med rævesovs
Halve æg med rejemousse
Hønsesalat med bacon og asparges
Stenbiderrogn med creme fraiche og rødløg
Skidne æg i sennepssovs
Lammefrikassé
Grillet lammekølle med persille og hvidløg
Helstegt gråstener kylling med skysovs og rabarberkompot
Svineskank med søde løg og sennep

Citronfromage med flødeskum
Gammeldags æblekage

 

Kr 249,- pr. person

Bordbestilling er nødvendig.

BESTIL BORD
apr16

Påskefrokost

Kl. 11-14

Påskefrokost

16
apr 2017
søndag

--- Kl. 11-14 ---

Stort påske ta' selv bord

Tre slags sild og karrysalat
Gravad laks med rævesovs
Halve æg med rejemousse
Hønsesalat med bacon og asparges
Stenbiderrogn med creme fraiche og rødløg
Skidne æg i sennepssovs
Lammefrikassé
Grillet lammekølle med persille og hvidløg
Helstegt gråstener kylling med skysovs og rabarberkompot
Svineskank med søde løg og sennep

Citronfromage med flødeskum
Gammeldags æblekage

 

Kr 249,- pr. person

Bordbestilling er nødvendig.

BESTIL BORD
apr17

Påskefrokost

Kl. 11-14

Påskefrokost

17
apr 2017
mandag

--- Kl. 11-14 ---

Stort påske ta' selv bord

Tre slags sild og karrysalat
Gravad laks med rævesovs
Halve æg med rejemousse
Hønsesalat med bacon og asparges
Stenbiderrogn med creme fraiche og rødløg
Skidne æg i sennepssovs
Lammefrikassé
Grillet lammekølle med persille og hvidløg
Helstegt gråstener kylling med skysovs og rabarberkompot
Svineskank med søde løg og sennep

Citronfromage med flødeskum
Gammeldags æblekage

 

Kr 249,- pr. person

Bordbestilling er nødvendig.

BESTIL BORD
apr25

Hella Joof - før foredraget

Fra kl. 17

Hella Joof - før foredraget

25
apr 2017
tirsdag

--- Fra kl. 17 ---

Når Hella Joof besøger Gråsten,
serverer vi en smagfuld 2 retters rådhusmenu.

Bagt hellefisk med oliventapenade og spæde salater
*
Grydestegt gråstener-unghane med rabarberkompot,
hjemmelavet agurkesalat, kartofler og unghanesky

 

Kr. 225,- pr. person

Bordreservation er nødvendig.

Billetter til foredraget købes hos LOF Syd.

BESTIL BORD
maj14

Mors dag

Serveres til frokost og aften

Mors dag

14
maj 2017
søndag

--- Serveres til frokost og aften ---

Mors dag skal markeres med bobler.
Vi har sammensat en lækker 3 retters menu,
og De kan nyde skønne mousserende vine til alle lækkerierne.
Vi sørger for en rød rose til mødrene.

Mors dag menu
Stenbiderrogn på blinis med cremefraiche og rødløg
*
Sprængt andebryst med vårgrønt og ta´selv salat
*
Rabarber dessert med champagnesorbet


Pris pr. person kr. 295,-

Bordbestilling er nødvendig


Vinmenu af mousserende vine
Cava, Mont Michelle, Brut Nature
*
Cremant D´Alsace rosé, Gerard Weinzorn
*
Moscato D´Asti, Fiorelli

Pris pr. person kr. 195,-

BESTIL BORD
jun04

Pinsemorgen brunch

Kl. 8-14

Pinsemorgen brunch

04
jun 2017
søndag

--- Kl. 8-14 ---

Pinsesolen danser, og vi står klar med et stort ta’ selv bord,
der bugner med forsommerens skønne lokale råvarer,
og regionens mange økologiske producenter er stærkt repræsenteret.

Til Deres brunch serveres kaffe, te og juice.
 

Kr. 249,- pr. person
Bordreservation er nødvendig.

BESTIL BORD
jun05

Fars dag

Serveres til frokost og aften

Fars dag

05
jun 2017
mandag

--- Serveres til frokost og aften ---

Vi serverer en rigtig herremiddag på fars dag, der i år også er 2. pinsedag.
Så nyd fridagen, og inviter Deres far ud til et godt måltid mad.

Fars dag menu
Sild på is med lune dildkartofler
*
Gyldenspjæts livret, sprængt oksebryst med stuvet spidskål og surt
*
Rådhuspandekager med orangekaramel og iscreme


På fars dag serveres en dram til middagen


Pris pr. person kr. 249,-

Bordbestilling er nødvendig

 

 

BESTIL BORD