onsdag07:00 - 22:00

VELKOMMEN TIL DET GAMLE RÅDHUS

Vi glæder os til at byde Dem indenfor i vore lokaler, hvor vi håber,
De vil føle Dem sat tilbage i tiden, til dengang hvor ”Laura” stod i køkkenet hos familien ”Varnæs”.

Vi genskaber stemningen fra dengang, de klassiske danske retter blev skabt, og hvor økologien var for alle.

Vintertilbud på DET GAMLE RÅDHUS

Nyd vores 10-retters gastronomiske ta' selv bord alle ugens dage fra kl. 18.00.
Vi byder på min. 10 delikate retter og portionsanretninger med sæsonnens ingredienser fra lokale producenter. 

kr. 199,- pr. person

(Normalpris kr. 295.- pr. person)

Vintertilbuddet er gældende i januar og februar 2018.

Bestil bord her

I forbindelse med Sønderjysk Gourmetuge 2017 fik vi besøg af TV Syd - Se indslaget her



Alle er velkomne på DET GAMLE RÅDHUS.
Der er en lift til kørestolsbrugere, som giver adgang til
restaurationen, og vi har naturligvis handicapvenlige toiletter.

Vi råder desuden over privat parkeringsplads, med handicapparkering samt ladestik til elbil.

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag07:00 - 22:00
Tirsdag07:00 - 22:00
Onsdag07:00 - 22:00
Torsdag07:00 - 22:00
Fredag07:00 - 22:00
Lørdag08:00 - 22:00
Søndag08:00 - 22:00


Vi tilbyder

Morgenmad ta' selv bord kl. 7-10 på hverdage.
Weekendbrunch kl. 8-14 i weekender og på helligdage.
Frokost ta' selv bord kl. 11-14 på hverdage.
Smørrebrød kl. 11-18 alle dage.
Efter kl. 18, ud af huset, ved forudbestilling
Retter fra spisekortet kl. 18-22 alle dage
(på andre tidspunkter efter aftale).
Kaffe og kage kl. 11-22 alle dage.

Køkkenet modtager bestillinger indtil kl. 20.30.


 

Sildegilde

28
jan 2018
søndag

--- 12.00-16.00 ---

Søndag 28. januar arrangerer DET GAMLE RÅDHUS Sildegilde
- med alverdens variatoner af sild

På menuen vil der min. være 12 variationer af sild:

Hjemmelavede stegte sild og skrædderduelse, rollmops, karrysild, eksotisk sild, kryddersild, sennepssild, romsild, sild med havtorn, dildsild, sild i tomat, brændevinssild og sildelagkage

Til alt dette serveres rugbrød og fedt

Pris pr. person kr. 199,-

Bestiller De bord inden 25. januar kan De nyde én snaps til maden på husets regning. 

Bordreservation er nødvendig

BESTIL BORD
jan28

Sildegilde

12.00-16.00

Sildegilde

28
jan 2018
søndag

--- 12.00-16.00 ---

Søndag 28. januar arrangerer DET GAMLE RÅDHUS Sildegilde
- med alverdens variatoner af sild

På menuen vil der min. være 12 variationer af sild:

Hjemmelavede stegte sild og skrædderduelse, rollmops, karrysild, eksotisk sild, kryddersild, sennepssild, romsild, sild med havtorn, dildsild, sild i tomat, brændevinssild og sildelagkage

Til alt dette serveres rugbrød og fedt

Pris pr. person kr. 199,-

Bestiller De bord inden 25. januar kan De nyde én snaps til maden på husets regning. 

Bordreservation er nødvendig

BESTIL BORD
feb26

Gourmetuge 2018

kl. 17.00 eller kl. 19.30

Gourmetuge 2018

26
feb 2018
mandag

--- kl. 17.00 eller kl. 19.30 ---

Hele uge 9 serverer DET GAMLE RÅDHUS en lækker 3-retters gourmetmenu i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018.

I årets gourmetmenu har vi valgt at samle det bedste fra Sønderjylland. De vil få en kulinarisk oplevelse, baseret på de gode lokale råvarer, vi bruger i dagligdagen. 

Menu:

Cremet fjordsalat med urter, toppet med røgede rejer, serveret med citronaioli, dildolie og sprøde butterdejs-fleurons

Duet af okse: Skiver af saftig oksefilet og braiseret oksebryst gratineret med peberrod og brun farin. Dertil sellericreme, bagte rødløg og stegte kartofler med grov persille og løvstikke samt en cremet portvinssauce med svampe

Ryesminde æbledessert med gele af æblesaft og luftig yoghurtmousse tilsmagt med honning fra Als og æblekaramel i chokoladekugler·

Pris pr. person kr. 230,-

Vi tilbyder også en vinmenu med vine afstemt til retterne: kr. 289,- pr. person. 

Bordreservation anbefales
Seating sker af 2 omgange, kl. 17.00 og 19.30, hvorefter bordet er reserveret i 2 timer.  

BESTIL BORD
feb27

Gourmetuge 2018

kl. 17.00 eller kl. 19.30

Gourmetuge 2018

27
feb 2018
tirsdag

--- kl. 17.00 eller kl. 19.30 ---

Hele uge 9 serverer DET GAMLE RÅDHUS en lækker 3-retters gourmetmenu i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018.

I årets gourmetmenu har vi valgt at samle det bedste fra Sønderjylland. De vil få en kulinarisk oplevelse, baseret på de gode lokale råvarer, vi bruger i dagligdagen. 

Menu:

Cremet fjordsalat med urter, toppet med røgede rejer, serveret med citronaioli, dildolie og sprøde butterdejs-fleurons

Duet af okse: Skiver af saftig oksefilet og braiseret oksebryst gratineret med peberrod og brun farin. Dertil sellericreme, bagte rødløg og stegte kartofler med grov persille og løvstikke samt en cremet portvinssauce med svampe

Ryesminde æbledessert med gele af æblesaft og luftig yoghurtmousse tilsmagt med honning fra Als og æblekaramel i chokoladekugler·

Pris pr. person kr. 230,-

Vi tilbyder også en vinmenu med vine afstemt til retterne: kr. 289,- pr. person. 

Bordreservation anbefales
Seating sker af 2 omgange, kl. 17.00 og 19.30, hvorefter bordet er reserveret i 2 timer.  

BESTIL BORD
feb28

Gourmetuge 2018

kl. 17.00 eller kl. 19.30

Gourmetuge 2018

28
feb 2018
onsdag

--- kl. 17.00 eller kl. 19.30 ---

Hele uge 9 serverer DET GAMLE RÅDHUS en lækker 3-retters gourmetmenu i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018.

I årets gourmetmenu har vi valgt at samle det bedste fra Sønderjylland. De vil få en kulinarisk oplevelse, baseret på de gode lokale råvarer, vi bruger i dagligdagen. 

Menu:

Cremet fjordsalat med urter, toppet med røgede rejer, serveret med citronaioli, dildolie og sprøde butterdejs-fleurons

Duet af okse: Skiver af saftig oksefilet og braiseret oksebryst gratineret med peberrod og brun farin. Dertil sellericreme, bagte rødløg og stegte kartofler med grov persille og løvstikke samt en cremet portvinssauce med svampe

Ryesminde æbledessert med gele af æblesaft og luftig yoghurtmousse tilsmagt med honning fra Als og æblekaramel i chokoladekugler·

Pris pr. person kr. 230,-

Vi tilbyder også en vinmenu med vine afstemt til retterne: kr. 289,- pr. person. 

Bordreservation anbefales
Seating sker af 2 omgange, kl. 17.00 og 19.30, hvorefter bordet er reserveret i 2 timer.  

BESTIL BORD
mar01

Gourmetuge 2018

kl. 17.00 eller kl. 19.30

Gourmetuge 2018

01
mar 2018
torsdag

--- kl. 17.00 eller kl. 19.30 ---

Hele uge 9 serverer DET GAMLE RÅDHUS en lækker 3-retters gourmetmenu i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018.

I årets gourmetmenu har vi valgt at samle det bedste fra Sønderjylland. De vil få en kulinarisk oplevelse, baseret på de gode lokale råvarer, vi bruger i dagligdagen. 

Menu:

Cremet fjordsalat med urter, toppet med røgede rejer, serveret med citronaioli, dildolie og sprøde butterdejs-fleurons

Duet af okse: Skiver af saftig oksefilet og braiseret oksebryst gratineret med peberrod og brun farin. Dertil sellericreme, bagte rødløg og stegte kartofler med grov persille og løvstikke samt en cremet portvinssauce med svampe

Ryesminde æbledessert med gele af æblesaft og luftig yoghurtmousse tilsmagt med honning fra Als og æblekaramel i chokoladekugler·

Pris pr. person kr. 230,-

Vi tilbyder også en vinmenu med vine afstemt til retterne: kr. 289,- pr. person. 

Bordreservation anbefales
Seating sker af 2 omgange, kl. 17.00 og 19.30, hvorefter bordet er reserveret i 2 timer.  

BESTIL BORD
mar02

Gourmetuge 2018

kl. 17.00 eller kl. 19.30

Gourmetuge 2018

02
mar 2018
fredag

--- kl. 17.00 eller kl. 19.30 ---

Hele uge 9 serverer DET GAMLE RÅDHUS en lækker 3-retters gourmetmenu i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018.

I årets gourmetmenu har vi valgt at samle det bedste fra Sønderjylland. De vil få en kulinarisk oplevelse, baseret på de gode lokale råvarer, vi bruger i dagligdagen. 

Menu:

Cremet fjordsalat med urter, toppet med røgede rejer, serveret med citronaioli, dildolie og sprøde butterdejs-fleurons

Duet af okse: Skiver af saftig oksefilet og braiseret oksebryst gratineret med peberrod og brun farin. Dertil sellericreme, bagte rødløg og stegte kartofler med grov persille og løvstikke samt en cremet portvinssauce med svampe

Ryesminde æbledessert med gele af æblesaft og luftig yoghurtmousse tilsmagt med honning fra Als og æblekaramel i chokoladekugler·

Pris pr. person kr. 230,-

Vi tilbyder også en vinmenu med vine afstemt til retterne: kr. 289,- pr. person. 

Bordreservation anbefales
Seating sker af 2 omgange, kl. 17.00 og 19.30, hvorefter bordet er reserveret i 2 timer.  

BESTIL BORD
mar03

Gourmetuge 2018

kl. 17.00 eller kl. 19.30

Gourmetuge 2018

03
mar 2018
lørdag

--- kl. 17.00 eller kl. 19.30 ---

Hele uge 9 serverer DET GAMLE RÅDHUS en lækker 3-retters gourmetmenu i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018.

I årets gourmetmenu har vi valgt at samle det bedste fra Sønderjylland. De vil få en kulinarisk oplevelse, baseret på de gode lokale råvarer, vi bruger i dagligdagen. 

Menu:

Cremet fjordsalat med urter, toppet med røgede rejer, serveret med citronaioli, dildolie og sprøde butterdejs-fleurons

Duet af okse: Skiver af saftig oksefilet og braiseret oksebryst gratineret med peberrod og brun farin. Dertil sellericreme, bagte rødløg og stegte kartofler med grov persille og løvstikke samt en cremet portvinssauce med svampe

Ryesminde æbledessert med gele af æblesaft og luftig yoghurtmousse tilsmagt med honning fra Als og æblekaramel i chokoladekugler·

Pris pr. person kr. 230,-

Vi tilbyder også en vinmenu med vine afstemt til retterne: kr. 289,- pr. person. 

Bordreservation anbefales
Seating sker af 2 omgange, kl. 17.00 og 19.30, hvorefter bordet er reserveret i 2 timer.  

BESTIL BORD
mar04

Gourmetuge 2018

kl. 17.00 eller kl. 19.30

Gourmetuge 2018

04
mar 2018
søndag

--- kl. 17.00 eller kl. 19.30 ---

Hele uge 9 serverer DET GAMLE RÅDHUS en lækker 3-retters gourmetmenu i forbindelse med Sønderjyllands Gourmetuge 2018.

I årets gourmetmenu har vi valgt at samle det bedste fra Sønderjylland. De vil få en kulinarisk oplevelse, baseret på de gode lokale råvarer, vi bruger i dagligdagen. 

Menu:

Cremet fjordsalat med urter, toppet med røgede rejer, serveret med citronaioli, dildolie og sprøde butterdejs-fleurons

Duet af okse: Skiver af saftig oksefilet og braiseret oksebryst gratineret med peberrod og brun farin. Dertil sellericreme, bagte rødløg og stegte kartofler med grov persille og løvstikke samt en cremet portvinssauce med svampe

Ryesminde æbledessert med gele af æblesaft og luftig yoghurtmousse tilsmagt med honning fra Als og æblekaramel i chokoladekugler·

Pris pr. person kr. 230,-

Vi tilbyder også en vinmenu med vine afstemt til retterne: kr. 289,- pr. person. 

Bordreservation anbefales
Seating sker af 2 omgange, kl. 17.00 og 19.30, hvorefter bordet er reserveret i 2 timer.  

BESTIL BORD
Tilmeld nyhedsbrev