fredag07:00 - 22:00

Selskaber



Helaftensarrangement

(7 timers arrangement)

Velkomstdrink, 3 retters menu, husets vine ad libitum,
kaffe og småkager samt fri bar med øl, vand og vin


Pris for helaftensarrangement pr. person:  kr. 699,-

Pris for 3 retters menu pr. person kr. 395,-

 

Traditionel menu
- Tarteletter med høns i asparges
- Rejecocktail med skaldyrsdressing og hjemmebagt brød
- Tunmousse på spæd salat med purløgscreme og hjemmebagt brød


 - Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt og sødt samt flødevildtsauce
- Sprængt svinekam med rødvinssky, dreven salat og årstidens grønt
- Gammeldags oksesteg med skysovs, glaserede perleløg surt og sødt


- Citronfromage med flødeskum
- Rubinsteinerkage med vandbakkelser fyldt med kagecreme
- Islagkage med frisk frugtsalat og flødeskum


Rådhusmenuen (Tillæg kr. 75,-)
- Varmrøget laks med spæde salater, krydderurtecreme og hjemmebagt brød
- Jordskokkesuppe med serranochips og hjemmebagt brød
- Perlehøne-terrine med kapers og soltørrede tomater samt hjemmebagt brød

- Helstegt oksefilet med Bourgognesky, ristede svampe og årstidens grønt
- Svampefarseret Gråstener-unghanebryst med rucolacreme og syltede rødløg
- Grillet kalvetyksteg med rosmarinsauce, ratatouille med ristede kartofler

- Rådhuspandekager med orangecreme, ristede mandler, orangekaramel og rørt is
- Bagte æbler med kanel, smør og rørt is
- Gateau Marcel med bærcoulis og rørt is



Gråstenermenuen (Tillæg kr. 75,-)
- Varmrøget fjordtorsk med æble-tomatsalsa og spæde salater
- Gråstener-unghane med skysauce, compot, dreven salat og hjemmelavet agurkesalat
- Tarte Tatin af Gråsten-æbler og iscreme

 
Natmad kr. 75,-
- Sønderjysk pølsebord med tilbehør
- Klar suppe med boller, kolde ris og rosiner
- Frikadeller og kold kartoffelsalat med surt

 


 

Konfirmationsarrangement

Vælg en forret
- Tarteletter med høns i asparges
- Rejecocktail med skaldyrsdressing og hjemmebagt brød
- Carpaccio af okse med parmesan, langtidsbagte cherrytomater og hjemmebagt brød

Hovedretter
- Langtidsstegt kalvetyksteg med hjemmelavet bearnaisesauce
- Grillet oksefilet med pebersauce
- Sprængt kalkunbryst med sauce supreme
- Svinekam stegt som vildt med vildtflødesauce

Vælg to hovedretter, som serveres fra ta’ selv bord.
Hertil blandede salater samt kartofler efter eget valg.

 eller

Vælg en hovedret, der serveres ved bordet.
Hertil blandede salater samt kartoffel efter eget ønske.
Tillæg for servering ved bordet kr. 25,-


Vælg en dessert
- Pandekager med is og orangesauce
- Hjemmelavet islagkage med frisk frugtsalat
- Chokoladebrownie med anismarinerede ananas

Pris pr. person kr. 395,-


Drikkevarer ad libitum
Velkomstdrink, husets hvid-, rød- og dessertvin
samt øl og vand. Kaffe, te og sødt.

Pris pr. person kr. 195,-

 


 

Gallaarrangement

(7 timers arrangement)


Aperitif og snacks
Mousserende vin og vol au vent med skaldyrssalat og sprøde saltmandler


4 retters gourmetmiddag
- Pighvar-terrine foret med safrancreme hertil hummerskum
- Henkogt and med salat af Gråsten-æbler og ristet andelever
- Duet af kalv, mørbrad og braiserede kæber serveret i trøffelsauce
- Rådhusets Valrhona chokoladevariation

 

Vinmenu med udvalgte vine
Kaffe og Petit Fours
Fri bar med øl, vand, vin og spiritus

Natmad
Quiche Lorraine, tomattærte og spinat- og skinketærte

 

Pris pr. person kr. 1195,-

 


 

1960’er frokost ta’ selv bord

til Deres selskab

Marinerede sild og karrysalat
Friteret fiskefilet og remouladesovs
Sønderjyske pølsespecialiteter 
Lun leverpostej
To traditionelle varme middagsretter
Bland selv salat
Oste 
Bagerbrød og kiks
Dagens efterret


Pris pr. person kr. 249,-

 



Kontakt os og få en aftale.

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev